Zsuzsa alkot és Fafaragasaim.lapunk.hu utódoldala

 

 

 

Erek meszesedése ellen fokhagymával és citrommal

 


Ha az agyi erek vagy szívkoszorúerek beszűkülnek,egyéb helyeken meszesedés kezdődött, igyunk naponta egy kupicányi kivonatot a következő vegyülékből:
Elkészítés:
30 gerezd fokhagymát lehéjazunk, felaprítjuk, 5 db citromot héjával együtt apróra vágunk, majd mixerben fokhagymával összedaráljuk.
1 l vizet melegítünk, majd felöntjük vele az összedarált fokhagymát. Az első buggyanásig forraljuk, kicsit lehűtjük, tüllruhán át leszűrjük, kicsit meg is nyomkodjuk a végén. A leszűrt levet üvegbe öntjük, hűtőszekrényben tároljuk.
A napik kupicányi adag akár főétkezés előtt vagy után fogyasztható.
A gyógymódot kipróbálók állítják,hogy már 3 heti alkalmazás után érezhető az egész test fiatalos regenerálódása. A meszesedés és mellékhatásai (látás-, halláscsökkenés) csökkennek, és lassan egészen elmúlnak.
3 heti kúra után tartsunk 8 nap szünetet, majd ismételjük a kúrát Ezután általános eredmény áll be, és védettséget ad a meszesedés ellen 1 évre.
Ezt az olcsó és ártalommentes gyógyhatású kúrát ajánlatos évente, megismételni.
A fokhagyma kellemetlen szagát senki nem fogja érezni, bátran mehetünk társaságba. A meszesedés miatt szenvedő emberek ismét nyugodtan tudnak aludni, mert a fájdalmat, alvászavart okozó meszesedés az érfalról feloldódott.
Gyakori tapasztalat, hogy a tervezett szívműtétek a kúra után elmaradnak, mert a vérzsiradék és a mész feloldódott, eltávozott a szervezetből.
A fogazat romlásának megelőzésében is jól bevált a fokhagyma gyógyhatása.

vissza a címoldalrazsuzsaalkot.lapunk.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérképHirdess oldalainkon!
ingyen honlap
Powered by lapunk.hu - Legyen neked is egy ilyen oldalad ingyen!